Вашето мнение


 1. Боби каза:

  Да бъдеш или да не бъдеш? ( из мемоарите на една жена)
  Преди година да изкача 12 стъпала беше „мисията невъзможна“.Решението да се пробвам, както често се случва беше спонтанно. И слава богу, че се доверих на най-верните инстинкти – женските.
  Да изкача 5 етажа и едва тогава да се задъхам, да танцувам цяла вечер без опасност от „инфаркт на дансинга“, да усещам, че имам коремни мускули ето това ме кара да се чувствам силна.Силна не само във физическия смисъл на думата, силна духовно, ментално и емоционално. Защо ли? Защото щом надмогнеш страха си от „това не мога да го направя“ от „боли ме“ и „не издържам вече“ тук в студиото, то навън в джунглата- живот отново ще успееш и то със сигурността на жена уверена в себе си и възможностите си.
  „Това което не ни убива ни прави по-силни“ е краткия начин да опиша случващото се в салона.Някъде прочетох, че „потта е страхотна награда“,- може и да е така, ама на мен ми се иска понякога Руми да спре да ме награждава.Тренирам близо година и виждам огромния ефект върху себе си. Хората около мен не останаха равнодушни към промяната на тялото ми, но намериха и разлика в мен самата като отношение към живота. Някой каза, че съм помъдряла а друг, че съм станала по-спокойна. Има ли значение ? За мен и семейството ми огромно!
  След тренировка изпитвам едно такова задоволство от това, че съм направила нещо за себе си. Усещам се красива, по-сексапилна, подвижна, искряща и магнетична.
  И ти която четеш и търсиш нещо което ти липсва да знаеш,че си попаднала на правилното място.
  Стига съмнения и оправдания.
  Ти можеш да постигнеш невероятни неща със собственото си тяло.Със сигурност можеш да се почувстваш отново неустоима и желана, но само ако си даваш ясна сметка, че за това е необходимо време и усилия.Защото никой друг няма да го направи вместо теб.
  Запомни как се чувстваш сега,огледай се и реши дали искаш промяна?
  Ела да се забавляваме , а силата, красотата, издръжливостта и по-доброто здраве са бонусът към всичко друго.
  Стани такава каквато искаш да си!
  Боби

 2. Муки каза:

  Противно на всички очаквания не посещавам студиото само и единствено с идеята за отслабване. Успявам да открадна малко време от деня /а то наистина е малко- 30 мин през 2-3 дена само за мен/ и го инвестирам в моето здраве. Тренировките държат тялото ми в тонус, помагат да изкача стълбите без задъхване и умора. Успоредно с това обаче има един страничен ефект от тях, който поне за мен и моето състояние не е за пренебрегване. Отоците! Предразположена съм към образуване на големи отоци- бедра, ръце, глезени. Само след една тренировка или масаж с Power plate успявам да вдигна ципа на ботушите догоре. Само за 3 тренировки неприятните отоци по бедра /по около +20 см/ и глезени /+10см/, резултат от дълго и неудобно пътуване напълно се разнесоха. За тренировките е вярно- ще оформят и стегнат тялото, хората,които спортуват го знаят. Ще се радвам обаче това,което съм споделила да достигне и до тези със сходни на моите проблеми и да съм им била полезна!

 3. Ивелина Тунчева каза:

  Нямам дар слово и такъв вдъхновяващ изказ като Боби, затова направо – мързеливичка съм си и непостоянна, никога не съм тренирала, винаги съм била слаба, като килограми в диапазона 49 – 54. След 35 г. естествено тялото започва да се променя от неприятно, по неприятно, та много зле – паласки, коремче и най-неприятното отвратителните бричове и увисналото дупе. И така Май 2011 влязох наперено в една пробна в МОЛ-а, мъчейки се неистово да се натикам в един страаааашен панталон размер S, естествено с плачевен резултат, чудейки се защо се огледах във всички тези неприятни огледала. И се видях в целия си блясък, тогава си казах, че е време да се заема със себе си. След четене на форуми и отзиви си харесах хипокси и не помня името, но едни кръгови 30 минунтни тренировки с редуване на уред и кардио. Забравих да спомена, че пуша, след първата такава тренировка видях живота си на лента и онзи бял тунел :-), съжалявам ако има любители, не искам да обидя никого, просто не е моята тренировка. За хипокси не мога да кажа нищо, сигурно има ефект, но там човек преценява дали може да отдели толкова много пари за да направи няколко серии и след това поддържащи процедури. За Power plate и студио Орхидея прочетох случайно в нета и реших да пробвам, Румито винаги се шегувка с мен, че на първата тренировка съм имала сълзи, не помня, но помня, че исках да избягам, ама се върнах и така изненадващо дори и за мен в шеги и закачки минаха 2 години и половина. Няма нещо по мотивиращо, когато тренираш от резултата и не да се хваля 🙂 обаче при мен има невероятен. Онзи размер вече не е мираж, а нещо нормално, и чакам лятото за да си показвам страхотния бицепс. И още нещо чакам – шлифер :-))
  Пеперуденото Иве /Група А/